Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

ATL 500 - Inversor de sursa pentru AAR


ArhivaArhiva
Pagina 21 din 115     

ATL 500 - Inversor de sursa pentru AARATL 500 este o varianta simpla de inversor de sursa pentru comutarea automată sau manuală a sarcinii (AAR) de la o LINIE PRINCIPALĂ la o LINIE SECUNDARA de rezervă sau de urgență și invers.
 

ATL 500 integrează două intrări de monitorizare a tensiunii trifazate pentru controlul complet al stării celor două surse de alimentare. Poate fi instalat în trifazic cu neutru, cu două faze sau monofazat.

Cele trei ieșiri digitale încorporate pot fi utilizate pentru controlul contactoarelor sau a separatoarelor de sarcina motorizate pentru a efectua transferul între linii.

Pe fața frontală sinopticul cu LED-uri oferă o vizualizare simplă și clară a stării sistemului ATS. În plus, conectivitatea NFC încorporată permite programarea parametrilor (parametrii sistemului de evaluare, pragurile de protecție, setările de schimbare, funcțiile I / O etc.) prin intermediul dispozitivelor inteligente Android cu aplicația LOVATO NFC. Programarea devine simplă, rapidă și intuitivă fără a fi nevoie de un cablu de conexiune și chiar cu controlerul oprit.
Pe spatele ATL 500, două potențiometre permit setarea manuală a întârzierilor de prezență a liniei sau a întârzierilor de declanșare pentru pragurile de protecție.

Sursa de alimentare cauta in permanenta si permite selectarea automată a celei mai bune linii disponibile pentru alimentarea internă, preluată direct de la cele două intrări de măsurare (tensiune nominală 110 ... 240 V AC L-N), fără a fi nevoie de un circuit extern sau de un modul de alimentare dublă pentru selectarea puterii pentru alimentarea auxiliară.

 

Pentru fiecare linie, ATL 500 monitorizează starea tensiunii și a frecvenței pentru a detecta dacă linia este disponibilă și toți parametrii sunt în limitele corecte. Următorii parametri sunt monitorizati: secvența fazei și pierderea fazei, tensiunea minimă și maximă, asimetria tensiunii, frecvența minimă și maximă.

Datorită ATL 500 LOVATO Electric își completează gama de controlere automate de transfer cu o soluție de bază, pentru clienții care au nevoie de un dispozitiv simplu și ușor de utilizat.

 

Descoperiti mai multe

 

 

Pagina 21 din 115     
ArhivaArhiva

Produse noi