Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Calitate


Descarca si printeaza
 
LOVATO Electric a fost printre primele companii din Italia care au obținut, în 1992, certificarea sistemului de management al calității, care îndeplinește cerințele de la standardul ISO 9001.

Descarca si printeaza
 
LOVATO Electric pune în aplicare și menține un sistem de management de mediu, certificate în conformitate cu standardul ISO 14001.  

 


Descarca si printeaza
 
Angajamentul îndelungat al LOVATO Electric pentru economisirea de energie și gestionarea rațională a consumului a fost confirmat prin obtinerea standardului UNI CEI EN ISO 50001: 2018 pentru Sistemul de Managemenent al Energiei (EMS).

 


Descarca si printeaza
 
LOVATO Electric implementează și menține Sistemul de Management al Sănătății și Securității la locul de muncă, din 2014, certificat conform cerințelor standardului ISO 45001.

 


Descarca si printeaza
 
LOVATO Electric a definit ca politică a companiei sale realizarea obiectivelor care decurg din aplicarea sistemelor de management așa cum este indicat mai sus.

 

Laboratoarele noastre sunt calificate și certificate pentru a efectua teste tip, sub control ACAE, de a emite certificări  ACAE/Lovag, care sunt recunoscute de către Uniunea Europeană și valabile la nivel mondial (aparataj de joasă tensiune comutatie si control).
   
LOW VOLTAGE AGREEMENT
GROUP

ASSOCIAZIONE PER LA CERTIFICAZIONE 
DELLE APPARECCHIATURE ELETTRICHE
(Asociatia Italiana pentru certificarea echipamentelor electrice)

 

ArhivaArhiva

Produse noi