Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

GLC Inversor manual de sarcina


ArhivaArhiva
Pagina 25 din 115     

GLC Inversor manual de sarcinaAceastă nouă gamă de produse acoperă aplicații de la 160 A la 315 A (AC31B), poate fi acționată direct sau folosită cu maner pe usa și oferă o gamă largă de accesorii pentru toate cerințele de instalare.

Tehnologia de control a contactului de putere, proiectată pentru acționare foarte rapidă, le permite, de asemenea, să fie utilizate în categoria AC33B, fără a depăși 250 A.

inversoarele manuale de sarcina GLC sunt furnizate pre-asamblate în configurațiile cu trei poli și patru poli, iar specificațiile lor electrice le fac compatibile cu orice aplicație, în ciuda dimensiunilor mici (versiunea cu patru poli are doar 221 mm lățime). Pot fi montate pe placă folosind șuruburi, fără restricții de poziționare.

Setarea deschisă/închisă a contactului de alimentare poate fi văzută prin fereastra transparentă din partea din față a unității.

De asemenea, pot fi echipate cu mânere (disponibile separat) pentru funcționare directă sau ca blocaje ale ușilor, prin instalarea unui ax de extensie. Toate versiunile au accesorii lacat integrat și sunt disponibile cu cele mai ridicate calificative de protecție de pe piață (IP66 și NEMA 4X). Mânerele de blocare a ușilor sunt disponibile cu extensii de ax de diferite lungimi și, pentru a preveni interferirea axului foarte lung cu ușa în sine, este disponibil un accesoriu care ghidează arborele în mâner atunci când ușa este închisă.

Toate mânerele de blocare a ușilor sunt conforme cu UL508A, ceea ce impune ca personalul instruit să poată inspecta carcasa când este sub tensiune. Pentru a permite acest lucru, acestea sunt echipate cu un mecanism pentru a inhiba blocarea mecanică, ceea ce face posibilă deschiderea ușilor chiar și atunci când întrerupătorul este în poziția ON. Acest mecanism de inhibare poate fi activat doar cu un instrument, pentru a preveni funcționarea involuntară.

Pentru a satisface toate cerințele de instalare, pe lângă accesoriile de mai sus, este disponibilă o serie de contacte auxiliare, capace de borne, bariere de fază, baghete terminale și bare de pod.
Nu sunt necesare instrumente pentru instalarea acestor accesorii, deoarece se fixează în siguranță, astfel încât instalarea să fie rapidă și ușoară, iar accesul la panou pentru întreținere este garantat.

GLC oferă o soluție modulară de raționalizare a stocurilor, datorită accesoriilor standardizate.

Descoperiti mai multe

Pagina 25 din 115     
ArhivaArhiva

Produse noi