Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Modul tiristor DCTL


ArhivaArhiva
Pagina 24 din 107     

Modul tiristor DCTL


Modul tiristor DCTL


LOVATO Electric completeaza gama sa de compensare factor de putere cu noul modul tiristor DCTL.

 

DCTL este disponibil in 3 variante in funtie de tensiunea nominala de operare, de la 400 V AC la 690 V AC si de la trepte de 7.5 la 120 Kvar.

Acestea se caracterizează prin funcționarea fără zgomot și comutarea la trecere zero, ceea ce garantează timpi de comutare foarte rapizi și permite reducerea curentului de vârf al condensatoarelor la un nivel minim.

Datorită prezenței transformatoarelor integrate de curent, este posibila protectia bateriei de condensatoare și să se monitorizeze măsurătorile, cum ar fi capacitatea reziduală a bateriei de compensare, tensiunile, curentul, temperatura radiatorului și condensatorului, THDI, orele de lucru etc.

Modulele tiristor DCTL sunt create cu o programare implicită care permite utilizarea imediată fără a fi nevoie de programare. Dacă este necesar însă, este posibilă modificarea parametrilor, cum ar fi configurarea pragurilor de protecție sau valorile nominale, pentru a le adapta fiecărei aplicații prin App sau software prin conectivitate NFC sau port optic frontal.

Aceste produse noi includ o ieșire releu programabilă pentru semnalizarea globală a alarmei sau o comandă externă a ventilatorului și includ, de asemenea, standard unul sau doua ventilatoare de răcire monitorizate de logica de control pentru a asigura o ventilație corespunzătoare.

Controlerul DCTL poate fi controlat de către regulatorul DCRG8F prin ieșiri statice sau prin RS485 BUS prin conectorul optional EXC ... 1042. Acest ultim tip de conexiune permite afișarea stării regulatorului DCRG8F și măsurătorile fiecărui modul tiristor DCTL.

Dimensiunile de până la 60 kvar sunt echipate cu borne de alimentare cu dublu șurub și pot fi montate pe șină DIN cu accesoriu opțional EXP8003.

Instalarea poate avea loc fie pe verticală, fie pe orizontală, fără a provoca o reducere.

Descoperiti mai multe

Pagina 24 din 107     
ArhivaArhiva

Produse noi