Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Multimetre digitale cu bobine Rogowski


ArhivaArhiva
Pagina 8 din 98     

Multimetre digitale cu bobine RogowskiLOVATO Electric prezintă multimetrele digitale cu bobine Rogowski. Aceste seturi de citire a curentilor electrici sunt compuse din: un multimetru digital, trei bobine Rogowski de până la 6300A, un raport de calibrare. Măsurarea cu ajutorul noilor kit-uri LOVATO Electric oferă mai multe avantaje în comparație cu metodele tradiționale actuale de citire.

Fiecare dispozitiv asigură acuratete și precizie ridicată a măsurătorilor. Toate kit-urile sunt calibrate în timpul procesului de testare și sunt livrate împreună cu raportul de calibrare relevant pentru a garanta acuratețea energiei active mai mică de 1%.

Kit-ul oferă oportunități de utilizare pe scară largă în sistemele în care transformatoarele de curent clasice sunt inaplicabile sau prea scumpe.

Bobina, flexibilă, deformabilă și compactă (economie de spațiu), permite o instalare rapidă și imediată, astfel încât să fie foarte potrivită pentru modernizarea sistemului.

Datorită tehnologiei folosite, nu este necesar să se scurteze secundarul înainte de deconectarea bobinei.

Portul de comunicație încorporat RS485 permite utilizarea DMG 611R ... într-o rețea de supraveghere cu protocol Modbus-RTU sau Modbus-ASCII.
Multimetrul DMG 611R ... este extensibil cu un port de comunicare ulterior sau intrări și ieșiri digitale.
Acesta poate fi programat cu software-ul de configurare LOVATO Electric Xpress și este compatibil cu software-ul de supraveghere LOVATO Electric Synergy și telecomanda.

Măsurătorile sunt diferite: în plus față de valorile standard ale măsurătorilor, există parametri principali, cum ar fi valoarea ridicată, joasă și medie pentru toate măsurătorile, cererea maximă de putere și valorile curentului, dezechilibrarea puterii active, distorsiunea armonică totală (THD) tensiune și curent până la contoarele de ordinul 15 și ora.

Acest kit face măsurarea mai rapidă și mai versatilă!

Descoperiti mai multe

Pagina 8 din 98     
ArhivaArhiva

Produse noi