Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Noi intrerupatoare de palma LP9


ArhivaArhiva
Pagina 15 din 112     

Noi intrerupatoare de palma LP9Întrerupătoarele de palme LOVATO Electric LP9, cu un design ergonomic și o suprafață mare pentru o acționare ușoară cu mâna, cotul sau piciorul, sunt proiectate pentru oprirea mașinii și pentru aplicații de control imediat al serviciilor.
Suprafața largă a butonului asigură acționarea imediată a utilajelor și echipamentelor chiar dacă operatorul are mâinile pline. Această nouă gamă este împărțită în două versiuni: prima versiune este compusă dintr-o ciupercă ''momentană'' (disponibilă în gri/negru sau gri/roșu) și a doua versiune este compusa dintr-o ciupercă de urgență „trage pentru a elibera” (disponibilă doar în galben/roșu).


Fabricate din material termoplastic, întrerupătoarele de palme LP9 sunt rezistente la impact și se potrivesc în special instalării în condițiile cele mai dificile, datorită gradului ridicat de protecție IP65.

Sunt utilizate pe scară largă în cele mai diverse aplicații, inclusiv oprire de urgență pentru scări rulante, deschizători de porți, butoane de trecere pentru pietoni, pentru utilizatori cu handicap etc.
Elementele de contact sunt montate prin fixare în capacul care este instalat la bază cu 4 șuruburi. Stația de control este asigurată de 6 intrări de cablu: 1 tip M20 / PG13.5 pe fiecare parte și 2 tip M16 / PG11 pe bază.
Intrările prin cablu pot fi deschise prin ruperea filelor respective în timpul instalării.

Descoperiti mai multe

 

 

Pagina 15 din 112     
ArhivaArhiva

Produse noi