Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Noi modele de contoare de energie


ArhivaArhiva
Pagina 17 din 112     

Noi modele de contoare de energieLansarea a 5 modele noi face ca gama de contoare de energie LOVATO Electric să fie și mai largă și mai completă.


La gama disponibilă pentru măsurarea directă sau de către transformatoarele de curent, compania a adăugat noi modele pentru măsurarea puterii monofazate 40 A intr-un singur modul 17,5 și 80 A putere trifazată cu 4 module.

Ambele versiuni au un port RS485 sau M-Bus pentru citire la distanță.


Contoarele ofera citiri multiple și, astfel, permite utilizatorului să monitorizeze o varietate de parametri electrici, pe lângă puterea activă și reactivă. O adăugare valoroasă este contorul de ore care este activat la depășirea unui prag configurabil, de exemplu, putere instanta sau curent.
Versiunile trifazice pot măsura energia fiecărei faze în mod independent, ca o alternativă la utilizarea a trei contoare monofazate, care oferă, de asemenea, avantaje semnificative asupra costurilor.

Contoarele DMED111MID7 (monofazic) si DMED301MID7 (trifazic) sunt proiectate în principal pentru utilizarea in stațiile de încărcare a vehiculelor electrice. 
Proiectate pentru a fi utilizate în aplicații cu condiții termice dificile, acestea acoperă o gamă de temperaturi cuprinsă între -25 și +70 °C și pot fi astfel instalate în stațiile de încărcare a vehiculelor electrice chiar și atunci când sunt expuse la soare foarte intens.
Au un design compact și carcase compatibile cu șina DIN, cu un modul 17,5 DIN pentru inserția directă monofazată, DMED111MID7, până la 40A și 4 module DIN pentru inserția directă trifazată, DMED301MID7, până la 80A.

Unitățile DME D sunt disponibile și în versiuni certificate MID. Această certificare garantează o măsurare precisă și fiabilă și permite utilizarea unităților pentru toate aplicațiile cu o cerință de încredere și tranzacții comerciale (cum ar fi facturarea) în cadrul UE.
Mai mult decât atât, disponibilitatea accesoriilor impermeabile face ca instalația să fie sigură și protejată împotriva fraudei.

Toate contoarele de energie electrică LOVATO sunt compatibile cu programele de monitorizare Synergy, Synergy Cloud și Xpress.
Utilizatorii pot utiliza un browser web normal pentru a-și configura dispozitivele, pentru a monitoriza parametrii electrici și pentru a afișa și exporta datele privind consumul de energie pentru raportare.
Pentru aplicațiile cu mai multe puncte de contorizare, registratorul de date gateway EXC GL A01 oferă acces la un server web multipoint pentru monitorizarea și integrarea a până la 31 de dispozitive.

Descoperiti mai multe

 

 

Pagina 17 din 112     
ArhivaArhiva

Produse noi