Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Noile contactoare LOVATO Electric de la 95 la 150 A


ArhivaArhiva
Pagina 16 din 107     

Noile contactoare LOVATO Electric de la 95 la 150 AGama de contactori LOVATO Electric a fost extinsă odată cu introducerea unei noi dimensiuni care acoperă curentul motorului de la 95 A la 150 A la 400V cu o lățime de doar 75mm.

Noii contactori sunt disponibili în versiuni cu trei poli și patru poli. Exista cod pentru contactori cu patru poli sau se poate adauga al patrulea pol la contactorii 3 poli, astfel se simplifică considerabil gestionarea stocurilor.

Versiunile cu patru poli, care sunt adesea utilizate în aplicațiile de comutare a rețelei/generatorului, au un curent Ith / AC-1 de 140, 160 și 165A.


Noua dimensiune consolidează și extinde principalele beneficii ale familiei de contactori Orange, deja disponibilă între 9 și 94 A curent de control al motorului. Cablarea este facilitată cu terminale de alimentare cu clemă dublă și o bobină cu 4 borne care facilitează cablarea atât de sus cât și de jos a contactorului în sine. Bobina este de asemenea disponibilă într-o versiune controlată electronic, care poate fi alimentată cu tensiune de curent alternativ sau continuu.

Această soluție este deosebit de avantajoasă, deoarece crește gama de funcționare a unității: doar 3 tipuri de bobine sunt suficiente pentru a acoperi aplicațiile de la 20 la 250V (20 ... 48V, 60 ... 110V, 100 ... 250V) și consumul în serviciu este redus la câțiva wați. Gama include de asemenea contacte speciale pentru condensatoarele de corecție a factorului de putere cu puteri de până la 100kVar la 400V.

Una dintre caracteristicile deosebite ale noii game BF95 ... 150 este că pot fi fixate cu șurub sau montate pe șine DIN de 35 mm datorită construcției lor foarte robuste, această caracteristică nu este disponibilă în general pentru contactori de această dimensiune.

Materiale plastice de înaltă calitate au fost utilizate pentru a asigura conformitatea cu EN60335 (Siguranța aparatelor electrice casnice și similare. Conditie pentru bucătăriile industriale) și EN45545 (Protecția împotriva incendiilor pentru materialul rulant).

Contactatorii au certificare CULus.

Descoperiti mai multe

Pagina 16 din 107     
ArhivaArhiva

Produse noi