Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Plutitoare pentru apa potabila


ArhivaArhiva
Pagina 31 din 115     

Plutitoare pentru apa potabilaLOVATO Electric extinde gama sa de plutitoare cu noile coduri LVFS A1 D...ideal pentru apă potabilă și produse alimentare cum ar fi apeducte, fântâni, acvariu, băuturi, crescatorii de pește, piscine etc.


Acest nou plutitor este fabricat dintr-o carcasă dublă din polipropilenă netoxică, este echipată cu o sferă integrală din oțel inoxidabil și cu un certificat de calitate sanitară AC8 ACS (Attestation de Conformité Sanitaire) cu izolație din PVC cu manta pentru utilizare permanentă în apa de băut și consumul de alimente.

Contragreutate, furnizată ca standard, este din oțel inoxidabil AISI 316, un material extrem de robust, ideal pentru aplicații în sectorul alimentar.

Există 5 versiuni, diferențiate prin lungimile cablurilor: 3, 5, 10, 15 și 20 de metri. Toate versiunile au un contact intern de comutare 10A 250 V AC AC1 acționat în funcție de nivelul lichidului în care este amplasat flotorul.
Cablurile sunt de tip 3x1 (3 fire cu secțiunea 1mm2.). Acest lucru permite utilizatorului să aleagă funcția de umplere și golire în timpul cablării regulatorului.

Noua gama LVFS A1 D... este certificata ACS (Attestation de Conformité Sanitaire) si in conformitate cu IEC/EN 60730-1 si IEC/EN 60730-2-15.

Descoperiti mai multe

Pagina 31 din 115     
ArhivaArhiva

Produse noi