Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

SM… Intrerupatoare protectie motor


ArhivaArhiva
Pagina 36 din 98     

SM… Intrerupatoare protectie motor


3 marimi, de la 0,1 la 100 A, versiuni cu butoane sau maner rotativ


Noua familie de intrerupatoare pentru protectie motor SM  este lansata si complet noua in fiecare gama de curent, de la 0.1 la 100 A. Familia include 3 marimi: SM1, extinsa pana la 40 A (versiuni disponibile cu butoane si maner rotativ pentru protectie motor, cu maner rotativ pentru startere si o versiune pentru monitorizare cu fuzibili), SM2 de la 34 la 63 A si SM3 de la 55 la 100 A, ambele cu maner rotativ.

Interruttori salvamotori magnetotermici Serie SM...
 SM1 va ofera protectie termica si magnetica (cu exceptia versiunii SM1RM , ce are doar magnetica): o solutie completa ce reduce nevoia de relee termice de supraîncărcare și siguranțe în sistem, salveaza spatiul si reduce timpul de cablare. Pentru o siguranță sporită, întreruptoarele de protecție pentru motoare din seria SM deconectează toate cele 3 faze, spre deosebire de 2, așa cum este cazul siguranțelor. Acestea acționează și ca deconectare a separatoarelor, reducând astfel componentele care trebuie incluse într-un panou.

Trip indicationDeclanșarea întrerupătoarelor de protecție pentru motoare de tip rotativ (SM1R) este afisata vizual. Atât indicația de declanșare magnetică cât și termică, pentru SM1 cu buton rotativ și gama SM3, este dată de butonul de rotire către poziția de declanșare, în timp ce un steag roșu pe SM1R este afișat numai dacă apare un scurtcircuit. Se utilizează un material plastic de înaltă performanță pentru gama SM1, care respectă cerințele IEC / EN 60335 pentru industria alimentară și altele similare și conformitatea EN 45545 pentru aplicațiile feroviare (protecția împotriva incendiilor și emisiile de fum).

 

SM1Z contenitoreGama de  accesorii a fost complet reînnoită, de asemenea: contacte auxiliare, bobine de deschidere, declansatoare de tensiune minima, manere de cuplare pe ușă și carcase SM1Z atât pentru varianta cu buton, cât și pentru versiunea rotativă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Descoperiti mai multe

Pagina 36 din 98     
ArhivaArhiva

Produse noi